VEKARA KOTONA

Vekarakirppis

Vekarakirppiksen itsepalvelukirpputori on toiminut Helsingin Kumpulassa lähdes kahdeksan vuotta. Sinä aikana asiakaskuntamme on kasvanut jatkuvasti ja olemme äärimmäisen kiitollisia ja iloisia siitä, että meille tullaan edelleen joka päivä sankoin joukoin. Vuosien aikana olemme tutustuneet moniin ihaniin asiakkaisiimme ja vuorovaikutus on korvaamatonta: me olemme kuunnelleet heitä ja he ovat kuunnelleet meitä. Yhdessä on itketty, naurettu, vaihdettu kokemuksia, kuulumisia ja lastenhoitovinkkejä.
 

Vekara kotona

Kokemuksemme mukaan sanoisimme että on muutamia asioita, jotka meidän asiakaskuntamme kokevat erityisen tärkeiksi: Paitsi hinta, myös tuotteen esteettisyys, käytettävyys ja ekologisuus ovat avainasemassa. Aina.  

Myymäläämme Vekarakirppikselle on jo pidemmän aikaa löytänyt tiensä pieniä eriä uusia pientavaroita, jotka ovat miellyttäneet meidän silmäämme ja joiden toimittajat ovat olleet luotettavia niin hinnoittelun kuin laadunkin suhteen. Sellaisia tavaroita, joita itsekin laittaisimme kotonamme esille tai antaisimme lahjaksi. 

Ymmärrämme että aina meillä ei pääse käymään omien kiireiden, välimatkan ja ajankäytön vuoksi. Siispä päätimme tarjota nälle ihanille tuotteille myös toisen myyntikanavan: tilauksen tekemisen kotisohvalta, sängystä, vaipanvaihdon lomassa, imetystuolissa, työpaikalla, bussissa, lomalla. Illalla, aamulla, yösyötön aikaan. 

Valikoimamme on vielä melko pieni, mutta tarkkaan harkittu. Suosimme designia, eettisesti tietoisia valmistajia ja toki sellaisia hintoja, jotka tekevät tuotteet mahdollisiksi hankkia.  

Suurin osa tuotteista löytyy myös Vekarakirppikseltä Kumpulasta, mutta verkkokaupan ja myymälän saatavuus ei aina vastaa toisiaan. Kehitämme valikoimaa ja toimintatapojamme jatkuvasti, joten kaikki palautteet, toiveet ja ideat ovat meille kullan arvoisia.

Toivottavasti pidätte tuotteista yhtä paljon kuin me!

Iloisin terveisin,

Piia / Vekarakirppis ja Vekara Kotona 

Kurkkaa myös kirppiksemme viimeisimmät tapahtumat: Vekarakirppis tai Facebook

                               

Etsi kaupasta