Toimitusehdot

VEKARA KOTONA on Vekarakirppiksen oma verkkokauppa

Tuotevalikoima on pääsääntöisesti sama sekä verkkokaupassa että Vekarakirppiksen myymälässä, mutta tuotekohtaisia eroja saattaa olla. Jos haluat ostaa tuotteen suoraan myymälästä, varmistathan aina etukäteen että se on saatavilla. Verkkokaupan saatavuustiedot eivät vastaa myymälästä ostettavien tuotteiden saatavuutta.

Tilauksen käsittely

Käsittelemme tilauksen 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Saat sähköpostiisi vahvistuksen kun tilaus on saapunut meille ja kun se on toimitettu postiin. Pakettilähetykseen saat lisäksi seurantakoodin, jonka avulla voit seurata toimituksen etenemistä. Postin Pikkupaketissa on ns. kevytseuranta, joka kertoon milloin lähetys on saapunut postin lajittelukeskukseen sekä milloin lähetys on toimitettu postilaatikkoon tai -luukkuun. Kirjelähetyksistä ei tule seurantakoodia.

Tilaukset lähetetään Postin toimitettavaksi 2-4 arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. 

Saatavuus

Pyrimme siihen, että verkkokaupassa on aina oikea tieto tuotteen saatavuudesta ja toimitusajasta. On kuitenkin mahdollista, että saatavuustiedossa on virhe tai siihen on tullut odottamaton muutos. Vekara kotona -verkkokauppa varaa oikeuden olla toimittamatta tilausta tai osia siitä, mikäli tuotetta ei ole saatavilla kohtuullisessa ajassa. Tällöin asiakkaalla on oikeus halutessaan perua tilaus ja saada maksamansa summa takaisin. Jos tuotetta ei ole saatavilla, otamme yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse ja sovimme mahdollisesta jälkitoimituksesta tai kaupan perumisesta. Asiakkaalla on mahdollisuus myös vaihtaa tilaus korvaavaan tuotteeseen tai palveluun.

 

Alennukset ja tarjouskampanjat

Alennetuista tuotteista verkkokaupassa on esitetty aina lopullinen myyntihinta. Tarjouskampanjoissa alennetut hinnat ja alennuksen saamisen ehdot ilmoitetaan erikseen tuotteen tiedoissa tai kampanjasivulla. Kampanjat ovat voimassa erikseen ilmoitetun ajan tai kunnes tavaraa riittää varastossa. Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen kampanjan päätyttyä. Alennettuilla tuotteilla on normaali maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Alennusta ei voi kuitenkaan siirtää toiselle tuotteelle vaihdon yhteydessä. Jos alennuksen saamisen ehtona on useamman tuotteen ostaminen ja asiakas palauttaa osan tuotteista, oikeus alennukseen poistuu ja alennuksen osuus vähennetään palautettavasta summasta.

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät voimassaolevan ALV:n. Vekarakirppis pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin esimerkiksi teknisissä vikatilanteissa, joissa verkkokaupassa on tuotteella virheellinen hinta.

 

Viivästynyt toimitus

Ilmoitamme sähköpostitse, jos tilauksesi toimitusaika on yli 7 arkipäivää. Jos tilaamaasi tuotetta ei ole verkkokaupan varastolla saatavilla tai jos toimitus viivästyy meistä riippumattomista syistä (tavarantoimittajien ja/tai kuljetusyhtiöiden toiminnasta johtuvat viivästykset), sinulla on oikeus oikeus halutessasi perua tilaus ja saada maksamasi summa takaisin. Toimitamme aina kaikki yhdessä tilauksessa tilatut tuotteet samassa lähetyksessä eli jos yksi tuote odottaa toimitusta, saat myös muut tilaamasi tuotteet samassa paketissa ellei toimituksesta ole erikseen sovittu muuta.

 

Toimituskulut

Verkkokaupan toimituskulut määräytyvät toimitettavan lähetyksen koon ja valitun toimitustavan mukaan. Verkkokauppa laskee toimituskulut automaattisesti.

 • Nouto Vekarakirppikseltä: maksuton
 • Yli 80€ tilaukset: maksuton
 • Postin pikkupaketti: 3,90€ (max. 2kg)
 • Postista tai automaatista noudettavat paketit: 5,90€

Jos yksikin lähetettävä tuote tai tuotteiden yhteenlaskettu paino vaatii toimituksen pakettina, lähetykselle ei voi valita kirjetoimitusta tai pikkupakettia. Jos pakkauksen koko ylittää pakettiautomaatin lokeron koon, ohjaa posti paketin lähimpään postikonttoriin. Asiakas saa tästä ilmoituksen.

 

Toimitustavat

Postin pikkupaketti

Pikkupaketti on edullinen ja kätevä tapa lähettää kevyttä pientavaraa. Pikkupaketti toimitetaan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon. Toimitukset tehdään arkipäivisin kaikkialle Suomeen päiväpostin mukana. Pikkupaketissa on kevytseuranta eli lähettäjä näkee lähetysten seurannasta milloin paketti on Postin prosessissa. Mikäli lähetys ei mahdu postiluukkuun tai -laatikkoon, se toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Jos vastaanottaja ei nouda lähetystä postista, lähetys palautetaan lähettäjälle 14 vuorokauden kuluttua.

 • Kuljetusaika 2-3 työpäivää
 • Pikkupaketin enimmäismitat 35,3 x 25 x 3 cm
 • Pikkupaketin enimmäispaino 2 kg

Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST)

Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Katso automaattien sijainti

Nouto Postin palvelupisteestä

Voit noutaa tilauksesi valitsemastasi postista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Katso postien sijainti.

Toistaiseksi toimitamme tilaukset vain manner-Suomeen.

Myymälästä noudettavat tilaukset

Tilauksesi on noudettavissa myymälästä 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Saat erillisen ilmoituksen, kun tilauksesi on valmis noudettavaksi.

 

Maksutavat

Maksutapoina toimivat verkkopankkimaksut, luottokorttimaksut, Mobile Pay sekä Collector osamaksu.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

  Palautukset ja reklamaatiot

  Lue täältä erilliset ehdot ja ohjeet palautuksiin ja reklamaatioihin liittyen.

  Etsi kaupasta