Palautusehdot

Sinulla on oikeus peruuttaa kauppa ja palauttaa ostamasi tuote 14 päivän sisällä tuotteen saapumisesta. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön, pesemätön ja myyntipakkauksessa. Alkuperäisten hintalappujen ja etikettien on oltava kiinni tuotteessa.

Mikäli tuote ole enää myyntikuntoinen, pidätämme oikeuden palauttaa tuotteen asiakkaalle ja veloittaa hinnaston mukaiset postituskulut sekä palautuksesta että uudelleen lähettämisestä asiakkaalle.

Mikäli palautat tuotteen, pakkaa palautettava tuote huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen. Liitä palautuksen mukaan paketissa ollut kuitti ja kirjoita siihen asiakaspalautuksen tiedot. Ota lähetyksestä itsellesi talteen Postin kuitti ja seurantatunnus ja säilytä se, kunnes olet saanut hyvityksen palautuksesta. Emme vastaa kadonneista asiakaspalautuksista, jos niistä ei ole esittää seurantatunnuksen sisältävää tositetta. Emme lunasta postiennakolla tehtyjä palautuksia. Voit palauttaa tuotteet myös Vekarakirppiksen myymälään. 

Reklamaatiotapauksissa Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja –ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä.

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voit toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen info@vekarakirppis.fi tai kirjeenä osoitteseen Intiankatu 20, 00560 Helsinki. 

 

Etsi kaupasta