Koulutettu ammattijärjestäjä

 

Hei, olen Laura Holmström, koulutettu ammattijärjestäjä ja kahden pojan äiti.


Minulla on pitkä työkokemus asiakaspalvelusta ja ihmisläheisestä työstä. Olen kohdannut elämässäni paljon menetyksiä, joiden kautta olen oppinut ymmärtämään isoja muutoksia, joita  väistämättä meille jokaiselle tulee elämässämme.

Asiakkaan kuuntelu ja ymmärrys on vahvuuteni. Empatialla, ystävällisyydellä, positiivisuudella ja  päämäärätietoisuudella on merkitystä niin  tavaroiden kuin tunteidenkin  järjestämisessä. Tärkeintä olisi elää hyvää arkea ja elämää. Toivon, että voin olla juuri sinulle avuksi ja suureksi hyödyksi.

Jos sinusta tuntuu nyt, että tavarat hallitsevat elämääsi, voimattomuus iskee siisteyden ja järjestämisen edessä tai tavarat sekä ajatus on hukassa. Tai jos ympärilläsi vallitsee ainainen sotku ja epäjärjestys. Arki kärsii eikä suju. Et tiedä mistä aloittaa kaaoksen keskellä, apuni voisi helpottaa.

On erittäin tavallista, että tavaraa ja papereita kertyy koteihimme  monesta eri syystä. Suuret elämänmuutokset mm. perheenlisäys, lasten kasvaminen ja poismuutto, läheisen menetys, työpaikan vaihdot ja pakkomuutot ennelta-arvaamattomasti...
Ammattijärjestäjän ja asiakkaan yhdessä toteuttama raivaaminen kotona on myös siivousta tehokkaampaa. Ammattijärjestäjän avulla asiakas kykenee luopumaan kaikesta tarpeettomasta ja luomaan käyttökelpoisen järjestyksen, joka on pysyvä.

Autan tuomaan tilaa ja aikaa konkreettisesti. Yhdessä käymme läpi turhat tavarat ja järjestetään tärkeät esineet ja paperit, jolloin tavaroiden määrä saadaan sopimaan kotiisi ja elämääsi. Saatat olla elämäntilanteessa, jossa yksin kaiken selvittäminen ei onnistu. Tulen apuusi mielelläni:

- järjestämään turhat tavarat tärkeistä tavoitteiden mukaan ja suunnitellusti alusta loppuun

- luomaan loogista ja helpottavaa järjestystä

- tukemaan muutos-ja luopumisprosessissa, ihmiseltä ihmiselle

- samaan luottamuksellista palvelua parhaaksesi kodin tunnelman löytämisessä

Työ tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa luottamuksella ja yksilöllisesti. Saat palvelusta 50% kotitalousvähennyksen verotuksessa. Tervetuloa tutustumaan palveluuni  https://järjestysvinkit.fi

Löydetään tasapaino ja tunnelma yhdessä. Ota rohkeasti yhteyttä, tee itsellesi hyvää. Juuri tänään voin auttaa sinua saamaan uuden alun elämässäsi.

 Ystävällisesti Laura 

 

Etsi kaupasta